Як проходить сповідь у церкві?

Як проходить сповідь у церкві?
Дуже часто по телебаченню ми бачимо, як проходить сповідь у церкві за кордоном, але не всі знають, як проходить сповідь в наших храмах.
Вам знадобиться:
  • Церква
  • Священик
  • Гріхи
# 1

Дуже часто, що б стало на душі спокійно, люди відправляються в церкву. Одним достатньо просто бути присутнім на службі, а іншим від цього легше не ставати, так як їх гризе якийсь вчинений ними злочин. І що б все це відпустити від себе потрібно щиросердно розкотитися у своїх гріхах перед Господом. Але, як проходить сповідь знають не багато. Сповідь слухає священик, але при цьому він не засуджує грішної людини, а є тільки його свідком перед Богом.

# 2

Всю процедуру сповіді можна розділити на дві частини. Перша частина однакова для всіх парафіян. Початок сповіді починається з читання певної молитви. Вона допомагає підготуватися душі для очищення, розкритися їй. У цій молитві священик говорить, про те, що зараз тут стоїть Христос, і кожен тут присутній повинен сповідатися у своїх гріхах. Ця молитва допомагає набратися сил, що б все розповісти і дає зрозуміти всю важливість всього, що відбувається.

# 3


Не всім відомо, як проходить сповідь у церкві, тому це питання цікавить багатьох. Коли загальна частина добігає кінця, до аналою на якому лежить хрест, по одному підходять люди, які бажають очистити свої душі. Перед тим як почати говорити потрібно, зробити низький уклін. Якщо ви не знаєте, як відбувається сповідь у церкві, то пам'ятаєте, що ніхто вам не буде задавати ніяких питань. Ви повинні самостійно набратися сміливості і розповісти все, що турбує душу.

# 4

Стоячи перед священиком дуже часто хотітися знайти яке або виправдання своїм поганим діям, звинувачуючи при цьому будь-якого іншого людини. Але суть сповіді полягає в тому, що слід знайти в собі сили і все мовити, не звинувачуючи при цьому нікого. Що б зрозуміти, що ви до кінця покаялися, ви можете звернути увагу на свій внутрішній стан, якщо ви відчуваєте легкість в душі, то ви дійсно досягли каяття.

# 5

Після того, як ви висловили все, що вважали за потрібне, священик читає завершальну молитву. Для цього, людина яка сповідався ставати на обидва коліна, священик накриває його голову єпитрахиллю, зверху якої кладе свої руки і начитає читання молитви, в якій просить, вибачте людини за все ним зроблене.




Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 2120