Як відмовитися від релігії?

Як відмовитися від релігії?
З тих пір як ми потрапили в цей світ і стали більш менш усвідомленими, нас мучить питання - хто Я? Хто такий Бог, раз про ем так багато говорять? Звідки взялися всі ці релігії і чому у нас саме ця, а не інша. Це питання хвилює кожного і завжди викликає сумніви. Але "реальність" і "релігійність" пов
Вам знадобиться:
  • самоствердження
  • роздуми
# 1

Релігія означає - повернення до споконвічно існуючого. Ре - повернення, ліга - об'єднання. Кожна релігія являє собою вчення для виходу за межі цього світу, іншими словами - поверненню до Бога. Шляхом молитви і різних практик людина очищається від гріха і гідний райського життя, ну а якщо ж він вів не благочестиве життя, то приречений на вічні муки. Невже Бог такий жорстокий, що дозволить своїм дітям вічно страждати, без шансу виправити свої помилки? По суті кожна релігія є цілою, але жодна з них конкретно не описує що ж буде в кінці, а дає лише якісь рекомендації.

# 2


Питання "як відмовитися від релігії" задайте своєму Я. Кожен ізнас може сказати лише про себе, що Я Є. Чи потрібна істинному Я релігія? Наш світ цілісний і кожен грає в ньому свою роль. Звістка питання отказаот релігії варто лише в тому, щоб зайняти своє місце. Так сталося, чтос дитинства ми чули всі ці слова про гріх і чесноти, але світ сам пособі нейтральний і може приймати будь-який вид, дивлячись через якийсь фільтрна нього дивитися. Не багато хто знає, що справжня суть релігії - ізбавітьчеловека від помилкового его, а не в поклонінні Богу.

# 3

Духовність - це творіння разом з Богом. Проблема релігій втому, що вони створили "золотого тільця" і поклоняються йому, і получаетсячто то не Бог створив людину за образом і подобою, а людина Бога. Битьсобой - це справжня релігія, божественність - це тут і сейчас.Релігія хороший інструмент для виходу за межі цього світу, але непостійна віддача себе цьому маятнику.




Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 3408